Köpa båt

Stort utbud av båtar och köptrygghet på riktigt!

Välkommen till Eriksson Marine Scandinavia! Vi har Sveriges största och mest välbesökta försäljningsanläggning för begagnade motorbåtar. Ingen annanstans i Sverige hittar du ett större utbud av båtar till salu på ett och samma ställe. Vi har över 50 båtplatser i sjön där Du har möjlighet att utforska olika båtmodeller.

Sveriges tryggaste båtaffär

Hos oss vet du vad du köper!

Våra båtar är testade och provkörda av erfaren personal och mekaniker före försäljning. Vi jobbar hårt för att matcha dina önskemål mot rätt båt och på att du får rätt förväntningar på ditt båtköp. Utbudet på försäljningsbryggan varierar från vecka till vecka. Har vi inte det du söker just idag? Kom tillbaka snart igen – Vi har alltid ett antal båtar på väg in.

Vi är en komplett tjänsteleverantör för allt som hör båtägandet till! Fråga alltid oss, vi har ett stort kontaktnät och har bakvägar in till de största marinföretagen.

Exempel på mervärden för Dig som köpare:

Svedea båtförsäkring

I samarbete med Svedea båtförsäkring erbjuder vi marknadens tryggaste båtköp! På båtar upp till 10 år tecknar vi Svedea XXL – den kompletta båtförsäkringen inklusive maskinskada.

Finansiering via Ecster

Vad är viktigast för dig när du ska finansiera din båt? För de allra flesta är det vad de ska betala varje månad. Vi har möjlighet att erbjuda finansiering upp till 240 månader på begagnade båtar – det ger månadsbelopp som tål att jämföras.

Båtskola – i samarbete med Navigationsgruppen

Har du precis köpt ditt livs första båt hos oss och vill få bästa möjliga start på ditt båtliv? Eller är du en erfaren båtförare som vill förbättra dina kunskaper? I båda fallen är en båtcoach svaret. Lär känna din båt på riktigt och få ut maximalt av båtlivet!

Tvätt och polering

För att göra din båt attraktiv inför försäljning kan vi ombesörja tvätt och polering av din båt. Vi rekonditionerar även teak samt tvättar och lagar kapell.

Båtvagn/båttrailer

Om du behöver en kärra till din nya båt hjälper vi dig med detta. Vi är återförsäljare av Respo båtvagnar och trailers. Ibland har vi även begagnade kärror till salu.

Hitta båt

Har vi inte din drömbåt liggande vid bryggan för tillfället? Inga problem, vi letar upp den åt dig!

Välkommen som kund du också!

Kontakta oss