Hyr husbil hos oss!

Vi har toppmoderna, välutrustade husbilar med gott om plats för hela familjen

Hämta och lämna centralt i Stockholm

a700-hogersida

Husbil för uthyrning i stockholm

Hyr husbil hos oss! Våra husbilar är av modell Lyseo A700 som kommer från den välkända tyska tillverkaren Bürstner. Alla bilar är årsmodell 2017 och givetvis generöst utrustade. Bland annat är alla våra bilar försedda med 6 bältade platser och lika många tillhörande bäddplatser – passar både för den lite större familjen eller för dem som vill låta barnen ta med en kompis på semestern. Bland övrig utrustning kan nämnas skinnklädsel, backkamera, uppgraderat värmepaket, utvändigt cykelställ, stor markis, med mera, med mera. Du hämtar och lämnar husbilen enkelt och smidigt i anslutning till vår anläggning i Solna, Stockholm.

En husbilssemester är alltid rolig i sig själv, men kanske vill ni även kunna aktivera er på de olika resmålen? Hos oss kan ni hyra både roliga och praktiska tillbehör – vad sägs exempelvis om Segways, vattenskoter eller gummibåt med 2,5 hk snurra? Eller bord och stolar för en härlig middag i solen? Fråga oss!

Inget är så trist som när semestern är över… Givetvis erbjuder vi ett flertal bekvämlighetstjänster för att sätta guldkant på ledigheten och landa mjukt in i verkligheten igen. Inte så konstigt då att vårat populäraste tillval är möjligheten att slippa städning och tvätt vid återlämning.

Priser 2017, hyra av husbil

Vecka 26-33, 16000:-/vecka. Obs! Endast veckohyra dessa veckor.

Övriga veckor juni-september, 14000:-/vecka

Dygnshyra juni-september, 2000:-/dygn (minst 3 dygn)

OBS! Ingen uthyrning övrig tid på året. Kontakta oss för kompletta villkor och priser på våra olika tillval! Husdjur är ej tillåtna.

Tekniska data Bürstner Lyseo A700:

Längd: 7,1m

Bredd: 2,4m

Höjd: 3,2m

Totalvikt: 3850kg

Hör av er med bokningsförfrågan redan nu!

a700-kok a700-dubbelsang a700-alkovsang a700-toa